نحوه تنظیم فضای بک آپ بر روی سرورهای مجازی و یا اختصاصی

  پرینت

نحوه اتصال هاست بک آپ به سرور مجازی و یا اختصاصی


1.ابتدا وارد سرور مجازی و یا اختصاصی خود شده و از پنل ادمین دایرکت ادمین به قسمت Admin Backup/Transfer می روید.



در قسمت Create Backup گزینه های زیر را بررسی کرده تا بک آپ از یوزرها ایجاد شود.


بخش Step 1: Who

در این قسمت 3 گزینه وجود دارد :

All Users : با زدن تیک این گزینه سیستم از تمامی یوزرهای شما بک آپ می گیرد.

All Users Except Selected Users : با این گزینه از تمامی یوزرها بک آپ میگیرد به غیر از یوزهایی که انتخب کرده اید.

Selected Users : با انتخاب این گزینه شما می توانید تنها از یوزرهایی که انتخاب کرده اید بک آپ تهیه کنید.


بخش Step 2: When

در این قسمت 2 گزینه وجود دارد :

Now : این گزینه زمان بک آپ را همان لحظه انجام می دهد.

Cron Schedule : با این گزینه ما یک کران جاب تعریف می کنیم و زمانی رو مشخص می کنیم که سرور بک آپ رو به صورت خودکار گرفته و به هاست بک آپ انتقال دهد.

Minute : شما در این قسمت مشخص می کنید که هر چند دقیقه یک بار بک گیری آغاز شود.

Hour : شما در این قسمت مشخص می کنید که هر چند ساعت یک بار بک گیری آغاز شود.

Day of Month : شما در این قسمت مشخص می کنید که در چه روزی از ماه بک آپ گیری آغاز شود.

Month : شما در این قسمت مشخص می کنید که در چه ماهی از سال بک آپ گیری آغاز شود.

Day of Week : شما در این قسمت مشخص می کنید که در چه روزی از هفته بک آپ گیری آغاز شود.

Step 3: Where بخش

در این قسمت 2 گزینه وجود دارد :

Local : با این گزینه ما مشخص می کنیم که بک گرفته شده در خود سرور و در مسیری که می خواهیم ایجاد شود.

به صورت پیشفرض مسیری که سرور برای بک آپ گیری مشخص می کند /home/admin/admin_backups می باشد.

دقت داشته باشید پس از هر بار بک آپ گیری به صورت خودکار بک آپ جدید جایگزین بک آپ قبلی خواهد شد.

Ftp : در این قسمت باید اطلاعات هاست بک آپ رو وارد کنیم.(اطلاعات هاست بک آپ برای تمامی کاربران سرور های مجازی و اختصاصی به صورت ایمیل ارسال شده است)

آی پی هاست بک آپ به رنگ سبز در تصویر مشخص شده است.

دقت داشته باشید در قسمت Remote Path باید مسیر دقیقی که می خواهید بک آپ ها در آن ایجاد شود را ذکر کنید.در هاست بک آپ از تب file می توانید مسیر های پیشفرض را بررسی کنید.


بخش Step 4: What

در این قسمت 2 گزینه وجود دارد :

All Data : با انتخاب این گزینه از تمامی اطلاعات یوزرها بک گرفته می شود.

Selected Data : با انتخاب این گزینه ما انتخاب می کنیم که از کدام یک از اطلاعات کاربران بک آپ گرفته شود.


در آخر بر روی گزینه submit کلیک کرده تا بک آپ در زمان مشخص شده در قسمت دوم (Step 2: When ) گرفته شود.


پس از اتمام کار به صورت خودکار پیامی در قسمت ادمین دایرکت ادمین ارسال می شود.




1 بیرون از 1 این مقاله برای کاربران مفید بود.

مقالات مرتبط